Konfirmant 2024


Konfirmant 2024

Et år med gode opplevelser – Nye venner – Konkurranser – Kick off - Undervisning – Leir – Good Friday – Fasteaksjonen - Konfirmasjonsgudstjenester i Gulset og Skotfoss kirke og mye mer.

Til potensielle konfirmanter og foresatte i Gulset og Skotfoss menighet 2024!

 

Onsdag 6. september inviterer vi til et informasjonsmøte for konfirmanter og foresatte kl. 18.00 i Gulset kirke.

 

Menighetsrådet har vedtatt at det er felles konfirmantundervisning for alle konfirmantene i soknet, med konfirmasjon på høsten.

 

På møtet blir det gitt informasjon om konfirmanttida i Gulset og Skotfoss menighet og det blir mulighet for å stille spørsmål. Etter møtet kommer den digitale påmeldingen på våre hjemmesider til å åpne.

 

Undervisningen starter i januar og vi vil ha samlinger annenhver uke som utgangspunkt. I ferieperioder vil dette variere noe, men det vil ikke bli lagt opp til undervisning i feriene.  
Vi spiser sammen, har konkurranser, undervisning, grupper og mye annet gøy.

 

Konfirmantleiren er en obligatorisk og viktig del av konfirmantopplegget.Tidspunkt for leiren vil komme så fort det er klart. Leiren er med unntak av konfirmasjonsgudstjenesten selve høydepunktet i konfirmasjonstiden.

 

Det blir konfirmasjonsgudstjeneste i både Skotfoss og Gulset kirke. Datoene for 2024 er bestemt til søndag 25. august kl. 11.00 i Skotfoss kirke og lørdag 31. august og søndag 1. september i Gulset kirke.

 

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på kirkekontoret på 35506360.

 

Påmelding til konfirmasjon i Gulset og skotfoss åpner i løpet av uke 37 her på nettsiden. Informasjon vil bli lagt ut i spondgruppa når påmeldingen er klar.

 

QR kode til spondgruppa og annen informasjon finner du i referatet fra foreldremøtet som ligger her

 

 

 

Tilbake