Småbarnskafe med babytrall


Ønsker du å være med på småbarnskafe med babytrall. Vi starter opp onsdag 25. september. 

 

Velkommen til SMÅBARNSKAFÈ med babytrall i Gulset kirke. Vi starter opp onsdag 25. september fra kl. 10.30-13.00. Deretter møtes vi hver onsdag. 

HVA SKJER?

Sangstunden starter kl.11.00 og etterpå blir det servert god lunsj. Kom når det passer og blir så lenge du vil. 

PÅMELDING HER:

Påmelding kan gjøres helt frem til oppstart har du spørsmål ta kontakt med Inger 41 26 71 77 eller  Inger@Gulsetkirke.no.                

BABYTRALL

Babytrall er en sangstund for barn og foreldre. Sang, rytmer, lyder, øyekontakt og bevegelse er viktig på babytrall. Vi får gjenopplivet vår egen barndoms sangtradisjon og får et nytt lager av sanger, viser og regler å synge sammen med barna. Dette er en flott mulighet til å treffe og gjøre noe sammen med andre småbarnsforeldre. 

Visste du at...

Visste du at babyen elsker å høre mamma og pappas stemme? Det er den vakreste lyden han/hun vet, så syng med den stemmen du har. Å synge for barnet sitt er også en fin måte å stimulere barnets musikalske utvikling i spedbarnstiden, både motorisk, emosjonelt og sosialt. Rim og regler kan hjelpe barnet til å sette ord på og forstå ting i omgivelsene og fremme språkutvikling. 

Babytrall er en del av trosopplæringen i Gulset og Skotfoss menighet og er et gratis tilbud. Kjenner du noen i nærmiljøet ditt som har baby, men som ikke har fått invitasjon, men som vil være med, gi oss gjerne en beskjed. 

Håper vi sees!

Dorte og Inger

Tilbake