Jeg vil gi!


Alt vi eier har vi fått av Gud! Så enkelt er det, og vi skal få lov til å gi det videre.


Guds rike stopper ikke hos oss, vi har fått for å gi videre. Det gjelder også pengene våre. Gjennom å snakke om materielle ressurser håper vi å bidra til utvikling i den enkelte sitt forhold til Gud, og vekst for menigheten. Vi er i ulike livssituasjoner og med ulik økonomisk fleksibilitet, men alle kan snakke med Gud om hva som er riktig for oss og slik komme nærmere han. 

Mange av stillingene i menigheten vår er finansiert av ordninger gjennom Den norske kirke og det offentlige. I tillegg dekker givertjenesten lønn til stillinger som gir tilbud til barn, ungdom, familier og eldre, og er viktige for å støtte de frivillige sin innsats. Vi vil altså lage trygge sosiale arenaer, trosfellesskap og trosopplæring for de fleste. Har du lyst til å støtte Gulset og Skotfoss menighet i dette?

I 2019 utvidet menigheten med en deltids diakonstilling. Menighetsrådet har nå ansvar for konstnader til ca. 1,5 årsverk, og vi trenger å øke særlig den faste givertjenesten. 

Menighetsrådet vil i slutten av mars 2023 ringe rundt for å utfordre til å bli med i fast givertjeneste.

Fast givertjeneste.
Den beste måten å gi på er å gi jevnlig. Gjennom avtalegiro med banken din kan du gi en månedlig gave som hjelper oss å jobbe strategisk og langsiktig. Alt går av seg selv og du får skattefradrag. 

Ny giver? Trykk her for å tegne fast givertjeneste gjennom signering med Bank-ID.  Ta kontakt med menighetskontoret om du har spørsmål eller trenger hjelp med dette.

Allerede giver?
Er du allerede fast giver og vil justere beløpet du gir kan du gjøre det i nettbanken din eller ved å ta kontakt med menighetskontoret. 

Engangsgave.
Du kan gi et engangsbeløp enten gjennom Vipps til 117106, eller du kan overføre til kontonr: 2610.26.50602. Nytt er det nå også at man kan velge skattefradrag på gaver gitt via Vipps. Dette gjelder kun på kategoriene "søndagens kollekt" og "gave til menigheten" og man må aktivt velge denne funksjonen.

Skattefradrag
Du kan skattefradrag for gaven du gir. Denne innrapporteringen skjer automatisk fra oss dersom du har tegne avtalegiro eller oppgitt fødselsnummer. For å få skattefradrag må man ha gitt beløp på tilsammen 500 kr eller mer.  Her kan du ser hvor mye du kan få i skattefradrag på gaven.

 

Tilbake