Småbarnskafè med babytrall


Oppstart onsdag 22. september i Gulset kirke. 

 

Velkommen til SMÅBARNSKAFÈ med babytrall i Gulset kirke. Vi starter opp onsdag 22. september fra kl. 10.30-13.00. Deretter møtes vi hver onsdag frem til 24. november. 

HVA SKJER?

Sangstunden starter kl. 11.00 og etterpå blir det servert kaffe, rundstykker, pålegg og frukt. Kom når det passer og blir så lenge du vil. 

PÅMELDING

Påmelding kan gjøres helt frem til oppstart til: inger@gulsetkirke.no eller 41 26 71 77. Ring eller send en melding om du har noen spørsmål. 

BABYTRALL

Babytrall er en sangstund for barn og foreldre. Sang, rytmer, lyder, øyekontakt og bevegelse er viktig på babytrall. Vi får gjenopplivet vår egen barndoms sangtradisjon og får et nytt lager av sanger, viser og regler å synge sammen med barna. Dette er en flott mulighet til å treffe og gjøre noe sammen med andre småbarnsforeldre. 

Visste du at...

Visste du at babyen elsker å høre mamma og pappas stemme? Det er den vakreste lyden han/hun vet, så syng med den stemmen du har. Å synge for barnet sitt er også en fin måte å stimulere barnets musikalske utvikling i spedbarnstiden, både motorisk, emosjonelt og sosialt. Rim og regler kan hjelpe barnet til å sette ord på og forstå ting i omgivelsene og fremme språkutvikling. 

Babytrall er en del av trosopplæringen i Gulset og Skotfoss menighet og er et gratis tilbud. Kjenner du noen i nærmiljøet ditt som har baby, men som ikke har fått invitasjon, men som vil være med, gi oss gjerne en beskjed. 

Tilbake