24hours festival for 7.klassinger!

24Hours Festival

1 idrettshall - 1 døgn - 1 Gud - 1 opplevelse for livet

Bli med på 24hours Festival i Skien fritidspark!

Det blir 24 timer med fullt trøkk lørdag 17.november til søndag 18. november.

Festivalen er gratis for 7-klassinger som er medlemmer og tilhørige i Gulset og Skotfoss menighet!

Dette er en kjempeopplevelse! 24H er en del av menighetens trosopplæring og du vil møte voksne fra din menighet når du kommer.

Er du klar for:

- Fest med over 300 barn fra 4.-7. trinn

- Masse morsomme aktiviteter i 24 timer

- Bading*

- Pølsefest, hamburger og istårn

- Nye venner

- Sceneshow og kreativ trosopplæring

Påmelding starter nå, men vær rask, det er begrensede gratis-plasser! Etter fristen gjelder ordinær pris.

Etter registeringen kommer du til en ny side. Følg lenken, og når du har fullført denne påmeldingen er barnet påmeldt til gratis festival!

OBS! Gjelder bare for 7. klassinger!

Husk å bruke lenken innen 5.november!

Ved påmelding kjøper du også kioskpenger. Dette dekker familiene selv.

*Bading (100 kroner ekstra) dekkes av familiene selv.

Start påmeldingen her: Påmelding

... husk å fullføre påmeldingen på Checkin!

Ved registrering på festivaldagen må du derfor ta med registreringsbevis fra checkin som blir sendt ut fra tirsdag 6. november. Den har informasjon om hvor mye du har betalt inn på kioskkontoen. Ved festivalslutt kan man enten "ta ut" resterende beløp eller gi det feks i kollekt.

Ønsker du å melde deg på etter fristen gjelder ordinær påmelding på https://www.checkin.no/event/16713/24-hours-festival-skien, til ordinær pris fra kr.470,-

Spørsmål kan rettes til stian.berg@skien.kommune.no fram til 26. oktober, og KarinFjose.Olsen@skien.kommune.no fra og med 1. november.