Babytrall høsten 2017

17.07.2017

Høsten 2017  tilbys det to grupper med babytrall i Gulset kirke, med oppstart tirsdag 19.september.

Visste du at babyen din elsker å høre stemmen din? Mor eller fars stemmer er den vakreste lyden han/hun vet om og føles trygg og nær.

Å synge for barnet sitt er også en fin måte å stimulere barnets musikalske utvikling i spedbarnstiden, både motorisk, emosjonelt og sosialt. Rim og regler hjelper barnet til å sette ord på og forstå ting i omgivelsene og fremmer språkutviklingen.

På babysangkurset legges det vekt på en rolig sangstund for barn og foreldre, gjennom sang, øyekontakt og berøring. Vi synger både tradisjonelle og nye barnesanger og vi leker oss med rim, regler og rytmeinstrumenter. - Og sang er en fin måte å formidle kjærlighet, tro og tradisjon på.

Kurset (10 ganger) er gratis og inngår som en del av menighetens trosopplæring.

Alder               Gruppe                     Oppstartsdato         Klokkeslett

3-7 mndr.         Små rumpetroll         19.september            Kl.10.30-11.15

8-15 mndr.       Småfroskene            19.september            Kl.12.00-12.45

Felles lunsj for begge grupper fra kl.11.15-12.00 med enkel servering.

PÅMELDING HER   (klikk på teksten og du blir videresendt til påmeldingssiden)